Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και εμείς έχουμε ήδη υποδεχθεί το φθινόπωρο. Μια εποχή κατάλληλη για ανανέωση τόσο για μας όσο και για το σπίτι μας.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία!

Κάντε μικρές αλλαγές οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν στο σπίτι σας μια μοναδική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

Αφαιρέστε οτιδήποτε υπάρχει στο σπίτι σας σε ζωηρές αποχρώσεις  που θυμίζει καλοκαίρι και αντικαταστήστε με πιο ζεστά και γήινα χρώματα.
Η χρωματική παλέτα που θα κυριαρχεί πρέπει να αποτελείται από φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως μπεζ, καφέ, κεραμιδί, σάπιο μήλο, κόκκινο και πορτοκαλί.

Ριχτάρι “Rene


Μαζέψτε λοιπόν καλοκαιρινές κουρτίνες, ριχτάρια, μαξιλάρια και ότι άλλο καλοκαιρινό υφάσμα υπάρχει και βγάλτε σιγά σιγά τα πιο ζεστά και χουχουλιάρικα υφάσματα.

  • Επιλέξτε ριχτάρια σε πιο ζεστές αποχρώσεις από σενίλ ύφασμα για πιο βελούδινη αίσθηση.
Ριχτάρι “Margo

Δείτε τα ριχτάρια της GM Home εδώ

  • Διακοσμήστε με μαξιλάρια ίδιου σχεδίου και χρώματος ή και διαφορετικού αν είστε πιο τολμηροί. 
Ριχτάρι “Mayia
Μαξιλάρα “Plain

Δείτε τα μαξιλάρια της GM Home εδώ

  • Επιλέξτε κουρτίνες με πιο χοντρό ύφασμα σε φθινοπωρινές ζεστές αποχρώσεις δημιουργώντας έναν αρμονικό συνδυασμό για το σαλόνι σας.
  • Ολοκληρώστε τη διακόσμηση προσθέτοντας φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως βάζα ή κασπώ με αποξηραμένα κλαδιά ή στάχυα, κουκουνάρια, κηροπήγια και κεριά, ακόμα και ξύλινα καλάθια ή δίσκους με φρούτα εποχής για τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σας.  

Αναδείξτε τις μικρές ομορφιές που κρύβει το φθινόπωρο δημιουργώντας κάτι μοναδικό, αναζητώντας προϊόντα που να καλύπτουν τις ανάγκες σας χωρίς να σπαταλάτε άσκοπα τα χρήματά σας.

Βρείτε μας στα social media 

Add to cart