Το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό είναι τα χρώματα που επικρατούν στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι τάσεις αλλάζουν, έχουν προστεθεί στη χριστουγεννιάτικη παλέτα και άλλα χρώματα όπως το ασημί , το μπλε, το ροζ και το μωβ. Παρ’ όλα αυτά τα τρία αυτά χρώματα, κόκκινο, πράσινο και χρυσό παραμένουν σταθερά εδώ και πολλά χρόνια.

ΚΟΚΚΙΝΟ
Το κόκκινο είναι ένα αρκετά δυναμικό και με πολλή ένταση χρώμα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε δωμάτιο αλλά με διαφορετικό τρόπο.
Δημιουργήστε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας απλώνοντας στο καναπέ σας ένα κόκκινο ριχτάρι , συνδυάζοντας το με πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια. Προσθέστε επιπλέον 1-2 μαξιλάρια με εορταστικό θέμα.

Στρώστε στο τραπεζάκι του σαλονιού μία χριστουγεννιάτικη τραβέρσα και στολίστε με μια ωραία σύνθεση από κλαδιά, κεριά και φωτάκια που θα δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για την τραπεζαρία σας επιλέξτε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο και προσθέστε πετσέτες χεριών με χριστουγεννιάτικες φιγούρες στην κουζίνα σας.

Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε εορταστική ατμόσφαιρα ακόμα και στο μπάνιο σας τοποθετώντας πετσέτες σε κόκκινους τόνους ή πετσέτες με χριστουγεννιάτικα θέματα. 

ΠΡΑΣΙΝΟ
Το πράσινο είναι ένα χρώμα που ηρεμεί, χαλαρώνει και αφαιρεί κάθε είδους νευρικότητα. Αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις και ξύλινες επιφάνειες. Το έντονο πράσινο αποτελεί χριστουγεννιάτικη επιλογή και συνδυάζεται αρμονικά με χρυσές λεπτομέρειες.
Στολίστε ένα πράσινο έλατο και δώστε του χριστουγεννιάτικη όψη με λαμπάκια και στολίδια. Διακοσμήστε το καθιστικό σας με χριστουγεννιάτικα βαζάκια στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε κόκκινα, πράσινα και χρυσά στολίδια.

Προσθέστε στον καναπέ σας ένα ριχτάρι ή μία fleece κουβέρτα καναπέ και διακοσμήστε με ένα λευκό γούνινο μαξιλάρι ή διακοσμητικά μαξιλάρια με χριστουγεννιάτικο θέμα.

Στο τραπεζάκι του σαλονιού στρώστε μια ωραία τραβέρσα με πράσινα χριστουγεννιάτικα χρώματα. Το ίδιο και στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας. Βάλτε ένα τραπεζομάντηλο με πράσινους τόνους και διακοσμήστε με ψηλά βάζα γεμάτα από χρυσές μπάλες και λαμπάκια.

ΧΡΥΣΟ
Το χρυσό είναι ένα χρώμα που επιλέγεται ως πρόσθετη απόχρωση και όχι ως βασικό χρώμα.
Διακοσμήστε το σπίτι σας με χρυσά στολίδια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χρυσά κηροπήγια και προσθέστε μερικά λαμπάκια που θα φωτίζουν μόλις αρχίζει να νυχτώνει.
Στο καναπέ σας στρώστε ένα ριχτάρι, τοποθετήστε 1-2 γούνινα μαξιλάρια  και συνδυάστε τα με χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια σε χρυσές αποχρώσεις.

Για την τραπεζαρία επιλέξτε ένα χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο ή ένα απλό λευκό τραπεζομάντηλο και ολοκληρώστε τη διακόσμηση με χρυσές πινελιές στα είδη σερβιρίσματος.

 

Βρείτε μας στα Social Media

 

Add to cart